ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

KEY HOLDING

Η αρχή της συνεργασίας μας αφορά σε πρώτη φάση την παράδοση του κλειδιού στην ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ  PROPERTY MANAGEMENT.  Έτσι ξέρετε ότι υπάρχει στην Ελλάδα ο άνθρωπος σας, ο οποίος θα αναλάβει να διεκπεραιώσει με υπευθυνότητα τις υπηρεσίες που θα συμφωνηθούν.  

Αναλυτικά οι υπηρεσίες μας:

Καθαριότητα

Ειδικό συνεργείο αναλαμβάνει τον καθαρισμό του σπιτιού σας εξωτερικά και εσωτερικά.  Το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος της ιδιοκτησίας ενώ η συχνότητα καθορίζεται κατόπιν συμφωνίας με εσάς.

Πληρωμή λογαριασμών και παραλαβή αλληλογραφίας και παραγγελιών

Αναλαμβάνουμε την πληρωμή των λογαριασμών νερού, ρεύματος, τηλεφωνίας-internet και κοινοχρήστων με χρέωση 10€ ανά λογαριασμό. Συντάσσεται μηνιαίως ενημερωτικό οικονομικό report το οποίο

Επίσκεψη- έλεγχος ακινήτου 

Ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις όσον αφορά την συχνότητα, επισκεπτόμαστε την οικία σας ελέγχοντας την καλή κατάσταση και ασφάλεια του. Συμπληρώνεται checklist όπου περιγράφονται οι έλεγχοι και αποστέλλονται φωτογραφίες ηλεκτρονικά.

 

Συντήρηση εγκαταστάσεων


 

Εξειδικευμένα συνεργεία επισκέπτονται την οικία σας ελέγχοντας την κατάσταση των κλιματιστικών, των ηλεκτρομηχανολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, των μονάδων θέρμανσης, της πυρόσβεσης και των συστημάτων ασφαλείας. Αν απαιτείται συντήρηση τους ή ελαττωματική λειτουργία ενημερώνεστε για το πρόβλημα όπως και για το κόστος επισκευής-συντήρησης ώστε να μας αναθέσετε τη διεκπεραίωση των εργασιών.

 

Αγοραστικές ανάγκες


 

Μετά από συνεννόηση μαζί σας καλύπτουμε τις αγοραστικές σας ανάγκες ώστε το σπίτι σας να είναι πλήρως εφοδιασμένο κατά την άφιξη σας.

 

Ασφάλιση οικίας


 

Αναλαμβάνουμε σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες την ασφάλιση της οικίας σας.

 

Καθαρισμός βόθρου


 

Σε περιοχές χωρίς κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης χρησιμοποιούνται βόθροι για την περισυλλογή των λυμάτων οι οποίοι πρέπει να αδειάζουν μετά την πλήρωση τους. Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον έλεγχο και την συνεννόηση με την εταιρία εκκένωσης.

 

Περιποίηση κήπου


 

Πότισμα φυτών, κλάδεμα, κούρεμα γκαζόν, συλλογή καρπών από δέντρα, βελτιωτικά έργα

 

Συντήρηση πισίνας


 

Γέμισμα και άδειασμα της πισίνας, προσθήκη κατάλληλων χημικών, βελτίωση ποιότητας νερού, συντήρηση μηχανολογικών εγκαταστάσεων, αλλαγή φίλτρων.

 

Απεντομώσεις- μυοκτονίες


 

Εξειδικευμένο συνεργείο αναλαμβάνει να εξαφανίσει προβλήματα τρωκτικών και εντόμων.

 

Οικοδομικές εργασίες


 

Βάψιμο ξύλινων επιφανειών για προστασία, έλεγχος κεραμοσκεπής, έλεγχος περίφραξης, αποκατάσταση φθορών σε χρωματισμούς, αποκατάσταση προβλημάτων λόγω υγρασίας κτλ.

 

Ανακαίνιση


 

Αναλαμβάνουμε σε συνεργασία με τους αρμόδιους μηχανικούς και συνεργεία, την ανακαίνιση της οικίας σας  σε με υπευθυνότητα και ταχύτητα.

 

Επίπλωση-Διακόσμηση-Εξοπλισμός 

Σε συνεργασία με μεγάλη εταιρία εξοπλισμού, αναλαμβάνουμε τον εξοπλισμό του σπιτιού σας από τα έπιπλα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

 

Φύλαξη


 

Εφόσον απαιτηθεί από εσάς, εταιρία security αναλαμβάνει τη φύλαξη του χώρου σας. Επίσης η εταιρίας μας αναλαμβάνει και την τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας.

 

Φορολογική δήλωση 

Σας παρέχουμε λογιστή ο οποίος αναλαμβάνει όλες σας τις υποχρεώσεις απέναντι στην ελληνική εφορία.

LUXURY SERVICES

Εκτός από τις παραπάνω, η ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ PROPERTY MANAGEMENT  είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους πιο απαιτητικούς από τους πελάτες της. Ενδεικτικά αναλαμβάνουμε:

  • Μεταφορά σας από το σημείο άφιξης στη χώρας μας στον τόπο προορισμού

    .

  • Υπηρεσίες σοφέρ

  • Υπηρεσίες οικιακής βοηθού

  • Υπηρεσίες σεφ

  • Υπηρεσίες babysitting

  • Εκδρομές ξενάγησης σε ιστορικούς τόπους, εκδρομές ψαρέματος, ενοικίαση σκάφους για κολύμπι σε ερημικές όμορφες παραλίες κτλ

  • Διοργάνωση εκδηλώσεων, party και barbeque