Σέρρες: Συμφωνία Συνεργασίας ΕΒΕΣ-Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου Ελλάδας


Υπεγράφη το βράδυ της Παρασκευής συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Σερρών και του Ελληνο -Σερβικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του Επιμελητηριακού Μεγάρου Σερρών στο πλαίσιο της τακτικής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τη συμφωνία υπέγραψαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας και ο Πρόεδρος του Ελληνο-Σερβικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Κωνσταντίνος Γεωργάκος, ο οποίος έχει Σερραϊκή καταγωγή, από το χωριό Δάφνη. Στη συνεδρίαση παρέστη και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνο-Σερβικού Επιμελητηρίου και «ζωντανός θρύλος» του μπασκετικού ΠΑΟΚ, Bane Prelevic. Η συμφωνία προβλέπει μεταξύ άλλων την αναζήτηση εμπορικών συνεργατών, την διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών, εμπορικών εκθέσεων, σεμιναρίων και άλλων ενημερωτικών εκδηλώσεων, τη συμμετοχή σε Επιχειρηματικές Συναντήσεις και κυρίως την προώθηση σερραϊκών προϊόντων στη φίλη-χώρα Σερβία.
Το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα το Επιμελητήριο Σερρών θα κληθεί να συμμετάσχει με τις ενδιαφερόμενες Επιχειρήσεις-Μέλη του σε Οικονομικό Φόρουμ που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή Σέρβων επιχειρηματιών.

Πηγή: ERT.GR