Εθνική Πανγαία: Απέκτησε το «Lazart Hotel» στη Θεσσαλονίκη έναντι 7 εκατ. ευρώΗ Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ ανακοίνωσε την απόκτηση του πεντάστερου ξενοδοχείου «Lazart Hotel», πρώην Les Lazaristes, στη Θεσσαλονίκη, με το τίμημα να ανέρχεται περίπου στα 7 εκατ. ευρώ.

 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το Lazart Hotel διαθέτει 74 ιδιαίτερα ευρύχωρα δωμάτια και προσφέρει πολυτελή διαμονή σε ένα προνομιακό σημείο της Θεσσαλονίκης, απέναντι από τον πολιτιστικό χώρο «Μονή Λαζαριστών», μόλις 10 λεπτά από την «καρδιά» της πόλης.

 

Το ακίνητο είναι μισθωμένο από τον Ιούνιο του 2017 σε εταιρεία του ομίλου Zeus International, που έχει συνάψει συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τον αμερικανικό ξενοδοχειακό όμιλο Wyndham για την ανάπτυξη ξενοδοχείων Wyndham στην Ελλάδα.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Πανγαία, Αριστοτέλης Καρυτινός, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την απόκτηση ενός ποιοτικού ξενοδοχείου πόλης, όπως το Lazart Hotel, καθώς και για τη συνεργασία μας με τη Zeus International. Η εν λόγω επένδυση εντάσσεται απόλυτα στην επενδυτική στρατηγική μας ως προς την ανάπτυξή μας στον χώρο του hospitality και έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης επένδυσής μας στην Πάτρα, όπου σύντομα θα λειτουργήσει το πρώτο Moxy by Marriott στη Μεσόγειο».